BRUKA: Dve nedelje potrage za nestalima!

Lokalne vesti - Ponedeljak 22.06.2015 - 12:20

Prošle su dve nedelje od nestanka Novice Isainovića iz Vranja, a od njega ni traga ni glasa, a takođe se ništa ne zna ni o Ljubinki Zlatanović, čiji je nestanak prijavljen vranjskoj policiji pre pet dana.

Dve osobe nestale u Vranju FOTO A. Stojković Dve osobe nestale u Vranju FOTO A. Stojković

Iako u policiji tvrde da aktivno rade na ovim slučajevima, porodice nestalih sve manje veruju da će svoje ukućane pronaći žive.

– Ponovo sam je tražila po celom gradu sa drugovima i drugaricama, ali je nigde nema. U nedelju sam sa inspektorom za nestala lica obilazila reon Dobre vode, ali ni traga ni glasa.

Izlepili smo po gradu njenu sliku i obaveštenje da ukoliko neko nešto zna ili je vidi, prijavi na telefon 069/ 18- 19- 018.

Ne znam više ni šta da mislim. Da je negde pala, bar bi je neko video, ovako stvarno ne znam gde može da bude. Nadam se da ćemo uskoro da pronađemo moju majku – kaže Ema Zlatanović, ćerka nestale profesorke Ljubinke.

U odeljenju analitike Policijske uprave u Vranju kažu da je za nestalima raspisana potraga na nivou cele Srbije.

– Lica se traže. Preduzimaju se određene radnje i mere na pronalaženju nestalih. Potrage su raspisane odmah po prijavi članova porodice – kažu u Policijskoj upravi.

Podsetimo, Novica Isainović iz Vranja nestao je u utorak 9. juna. Na sebi je nosio crvenu košulju i bermude. Većina ga poznaje po nadimku Brus Li.

Profesorka statistike u penziji Ljubinka Zlatanović poslednji put viđena je u sredu 17. juna u naselju Gornja Čaršija oko 19 sati. Na sebi ima braon pantalone, crnu bluzu i baletanke, a kosa joj je vezana u rep.

Ukoliko neko bilo šta zna za Isainovića ili Zlatanovićevu, neka se javi Policijskoj upravi na broj telefona 192.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: