BRZ ODGOVOR SPS: Smete li vi nešto da uradite?

Lokalne vesti - Petak 16.01.2015 - 14:15

Povodom saopštenja Saveta za borbu protiv korupcije Povereništva SNS-a Vranje na isti način javnosti se obratio i GrO SPS Vranje.

Oštro saopštenje SPS-a Oštro saopštenje SPS-a

Ne negirajući pravo Saveta da se oglašava, u SPS-u ipak naglašavaju da Srbija nije partijska država te se ovde korupcijom bave nadležni, a ne stranke.

- Kako to da niste isto pitanje o donatorima (za javne gradske proslave, p.r.) postavili rukovodstvu Niša, Novog Sada i drugih gradova, koji su organizovali enormno skupe dočeke?

Da vas citiramo:,,Ti anonimni donatori će svakako očekivati nešto zauzvrat...“ Da li ste svesni da ste ovom rečenicom direktno za korupciju napali svoje stranačke kolege sa sedištem u Novom Sadu i Nišu? - pitaju iz SPS-a.

Ocenjujući da je lepo što SNS pokazuje brigu o socijalno ugroženom stanovništvu, „ali samo na rečima“, SPS prebacuje SNS-u ćutanje zbog ponašanja Vlade Srbije.

- Ako ste pravi altruisti, zašto niste pitali Vladu Srbije po kojim kriterijumima su određeni gradovi dobili krajem prošle godine sredstva za tekuću budžetsku likvidnost i zašto Vranje nije među njima?

Da vas podsetimo deo tih para pripada i Vranjancima. Možda ste i hteli, ali niste smeli.

Kako ne znate šta ćete sa sobom, a dan je dug, onda sedite i pišete saopštenja. Radite to češće, možda ćete se bar u jednom segmentu i  usavršiti, a nešto i naučiti - piše u saopštenju SPS-a.  

Objašnjavajući da su na koktel lokalne vlasti pozvale političke prvake, ljude koji obavljaju odgovorne funkcije, stručnjake iz raznih oblasti, ljude koji imaju karijere iza sebe... SPS tvrdi da su pozvani i naprednjaci.

- Niste pojavili, valjda zato što ste na vreme shvatili da vam tu nije mesto ili zato što vam je tako naređeno. Možda ste i hteli da dođete na koktel, ali ipak niste smeli.

Za mere štednje i smanjenje plata ne morate da brinete jer mi poštujemo ono što je Vlada Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem propisala.

U  jednom se slažemo, a to je da Vranjanci izdrže još malo, još samo malo... - kaže se na kraju saopštenja SPS-a Vranje, potpisanog sa Grdski odbor SPS-a Vranje.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: