Bujanovac: Pokušaj reketiranja opštinske vlasti

Lokalne vesti - Utorak 29.07.2014 - 08:39

Vranje - Kabinet predsednika opštine Bujanovac Nagip Arifi energično je demantovao tvrdnje uredništva portala tituli.com da je dvojice od njihovih novinara traženo da napuste otvorenu sednicu Opštinskog veća, kao i da se na taj ili neki drugi način "pokušava disciplinovanje novinara".

Opštinsko veće: novinari titulli.com imitiraju spavanje, u sredni iza njih je Nedžat Behljulji Opštinsko veće: novinari titulli.com imitiraju spavanje, u sredni iza njih je Nedžat Behljulji

- Novinari portala titulli.com neprilično su se ponašali na sednici Veća održanoj  24. jula 2014. godine, imitirajući spavanje i glasno hrčući, zbog čega im je predsedavajući sednice, predsednika  opštine Bujanovac Nagip Arifi predložio da ako su umorni, izađu da se osveže, pa da se vrate.

Motivi za ovakvo ponašanje novinara ovog portala kriju se u činjenici da je opština prestala da finansira njihov rad, pošto nisi podneli izveštaj o trošenju novca za prethodni period  kao portal, kao ni izveštaj o realizoivanim projektima kao NVO i njenim rezultatima - kaže se u saopštenju Kabineta predsednika Bujanovca koje je potpisao Nedžat Behljulji, zadužen za odnose sa javnošću.  

Prema oceni iiz saopštenja, ponašanje novinara titullicom na sednici i pokušaj fabrikovanja afere, najobičniji su pokušaj “reketiranja opštinskih vlasti Bujanovca”.

- Mi smo u dosadašnjem periodu dokazali opredeljenje za potpunu javnost rada i slobodu informisanja, i tako će i ostati - kaže se u saopštenju Kabineta predsednika Arifija.

Podsetimo, novinari titulli.com optužili su prethodnih dana Nagipa Arifija da ih je glasnom vikom najurio sa sednice Veća, zbog njihovog ranijeg izveštavanja kao nezavisnog medija.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: