Bulatoviću PRAVOSUĐE, Tončevu PRIVREDA

Lokalne vesti - Četvrtak 23.06.2016 - 17:13

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije koja je završena u četvrtak, poslanici sa juga Srbije, Slaviša Bulatović iz Vranja i Novica Tončev iz Surdulice, izabrani su za članove skupštinskih odbora.

Poslanici sa juga, Bulatović i Tončev FOTO OK Radio Poslanici sa juga, Bulatović i Tončev FOTO OK Radio

Novica Tončev je član dva skupštinskog odbora: za ljudska i manjinska prava i rodnu ravnopravnost i Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku.

Slaviša Bulatović će učestvovati u radu Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu.

On kaže da je počastvovan što je izabran u taj odbor i da rad u Skupštini obuhvata i redovno prisustvo sednicama odbora.

- Nadležnosti Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su kod donošenja zakona i izbora sudija, tužilaca i slično i ja se nadam da će od rada Odbora, ali i čitave Skupštine, Vranje itekako imati koristi i da ću ja ukazano poverenje opravdati.

Posebno me raduje činjenica što je sam premijer izjavio da će mu prioritet u radu biti jug i jugoistok Srbije i da će Vranje imati poseban tretman u budućem radu Vlade
– kaže Bulatović za OK Radio.

Novica Tončev u četvrtak se nije javljao na pozive OK Radija.


Skupština Srbije izabrala je u četvrtak članove i zamenike članova u 19 stalnih odbora i Odboru za prava deteta, koje je posebno radno telo.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: