Bura u bujanovačkoj policiji

Lokalne vesti - Četvrtak 10.07.2014 - 07:22

I Srbi i Albanci prepričavaju skandal koji se pre sedam dana dogodio u Policijskoj stanici, ali niko od njih nije spreman da o tome govori imenom i prezimenom.

Slede smene u bujanovačkoj policiji Slede smene u bujanovačkoj policiji

- Svaka čast medijima što je rešili da smeni nedodirljivog načelnika policije. Dosta mu je - red je da mu vidimo leđa – kaže doskorašnji policajac iz Vranja.

On tvrdi da su nekoliko inspekcija Ministarstva unutrašnjih poslova,  poslednjih dve-tri godine, „češljale“ rad i ove Policijske stanice i njenog načelnika Dragana Veličkovića.

- Veličković na tom mestu broji poslednje dane. Davno je sazreo za smenu, jer je dozvolio da tako važnu državnu instituciju kojoj je na čelu, u ovako osetljivoj sredini, potresaju razne afere i kriminalne radnje – kaže sagovornik.

Na pitanje da li su i koje komisije kontrolisale rad policije, za medije je odbio je da govori Nenad Trajković, zamenik komandira Policijske stanice.

Navode o propustima u radu bujanovačke policije, potvrdio je i visoki policijski službenik kome su dostupni razni izveštaji o radu svih policijskih stanica u Pčinjskom okrugu.

- Pored onih redovnih, bilo je više različitih inspekcija i kontrola, bukvalno po svim linijama rada.

Prošle godine nam je tu bila i inspekcija Sektora unutrašnje kontrole, a napravila je „debeo“ izveštaj – kaže ovaj izvor u policiji.

O poslednjem slučaju, kada je posle privođenja policiji pobegao Fatljum Musliu (31) sin predsednika Skupštine opštine Jonuza Musliua, ovaj policijski zvaničnik kaže da „očigledno napravljen veliki propust“.

- Znam samo da je ovo žestoka šamarlina na rad i načelnika Veličkovića i cele policijske stanice u Bujanovcu.

Znam takođe da je bilo više saslušanja, da je više njih napisalo izjave o tom slučaju, da niko sa nikim o tome ne progovara ni reč, ali da nekoliko policajaca   ozbiljno brinu da će ostati bez posla - kaže izvor OK Radija.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: