CARDINAL FACTORY svirali za MILJANU

Lokalne vesti - Nedelja 02.07.2017 - 12:01

Grupe „Mud Factory“ i „Cardinal Point“ održali su u subotu humanitarni koncert u atrijumu kluba OKCE u Vranju, sa kojeg sav prihod ide na račun Miljane Ristić Stanković, obolele od leukemije.

Detalji sa koncerta FOTO OK Radio Detalji sa koncerta FOTO OK Radio

Istovremeno sa svirkom, u koncertnom prostoru su bile izloženi radovi rok fotografa Nemanje Đorđevića, koji su zainteresovanima ponuđeni po simboličnoj ceni od 500 dinara, a prihod je takođe namenjen za Miljanino lečenje.

Pre koncerta, publiku je zagrevao DJ Blackee svojim izborom rok hitova.

Svirku je otvorio trio „Low Key“, mladi bend koji postepeno gradi koncertnu kilometražu i stiče poklonike među publikom željnom tvrđeg zvuka.

Nakon njihovog polusatnog seta, na binu su se popeli članovi grupa „Mud Factory“ i „Cardinal Point“ u mešovitom sastavu.

Postavu su činili Zverko (CP) na bubnjevima, Pupe (MF) na basu, Buca (MF) na gitari, dok su se na vokalima menjali Šima (CP) i Stefan (MF).

Momci iz ova dva benda su odlučili da za ovu priliku odsviraju repertoar sastavljen od njihovih omiljenih pesama drugih autora.

Svirale su se pesme „Pantere“, „Soundgardena“, „Alice In Chains“, „Metallice“, pa je tako publika imala priliku da čuje koji su bendovi najviše uticali na zvuk ove dve trenutno najaktuelnije vranjske grupe.

Stefan se na bini kluba OKCE u jednom trenutku pojavio iscrtanog lica, što je potcrtalo njegov inače atraktivan nastup, pokazavši i na ovom koncert da je jedan od najboljih frontmena na aktuelnoj srpskoj hard/heavy sceni.

Ulaznice su naplaćivane po simboličnoj ceni od 150 dinara, a svako od posetilaca je mogao da uplati sumu po sopstvenoj želji.

    

    

    

  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: