Cardinal Point snimili VIDEO

Lokalne vesti - Četvrtak 29.09.2016 - 12:31

Za pesmu „Mesmerized“ sa svog debi albuma, grupa „Cardinal Point“ iz Vranja snimila je video spot koji će biti promovisan 8. oktobra u Galeriji Narodnog univerziteta.

Filmovana pesma Filmovana pesma "Mesmerized" FOTO: Promo

Nakon što su tokom ove godine odsvirali veliki broj koncerata po Srbiji, ali i regionu, na festivalima i samostalnim nastupima, momci su se prihvatili realizacije svog prvog video spota.

Spot je snimljen tačno godinu dana nakon objavljivanja CD-a „Spit on Trust and Reliance“ na etiketi Nocturne Media, za koji su Vranjanci dobili mnogo laskavih kritika.

Neki od specijalizovanih muzičkih internet portala ovo izdanje su uvrstili u 40 najboljih u prošloj godini, a smatra se i za najbolji debi u regionu ex Jugoslavije.

Zaista bi bilo nepravedno ovako vredno izdanje ostaviti nezabeleženo i u formi muzičkog videa, pa su se Šima, Beci, Zverko i Milan latili filmovanja pesme „Mesmerized“.

Kako to izgleda, uveriće se posetioci na promociji koja je zakazana za subotu, 8. oktobra u Galeriji Narodnog univerziteta, sa početkom u 20 sati.

Kao najava spota montiran je trejler i postavljen na You Tube kanal „Cardinal Pointa“, a možete ga pogledati i ovde.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: