Čelnici Radnika pušteni na slobodu

Lokalne vesti - Sreda 25.02.2015 - 12:57

Vranje - Goran Slavković zvani Rover, aktuelni predsednik FK Radnik iz Surdulice i njegov predthodnik Dragan Stanković Puljča pušteni su na slobodu, nakon hapšenja po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Ekipa Radnika, ponos Surdulice Ekipa Radnika, ponos Surdulice

Njima je u utorak određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje na utaju poreza, ali su po odluci dežurnog sudije Dragana Janeva posle datih izjava pušteni na slobodu.  

Po rečima Stojila Stankovića, predsednika Osnovnog suda u Surdulici, istraga u ovom slučaju se nastavlja dalje.

- Istražni postupak  se vodi kod tužioca. Tužilac je predložio određivanje pritvora. Sudija za prethodni postupak se nije složio sa predlogom tužioca da se prema njima odredi pritvor.

Nastavlja se postupak istrage, iako su oni pušteni iz policijskog zadržavanja. Dežurni sudija za prethodni postupak u ovom slučaju je Dragan Janev – pojašnjava Stanković.

Podsetimo, Slavković, kao odgovorno lice i Stanković, kao ranije odgovorno lice u FK Radnik, sumnjiče se da su od 1. januara 2010. do 31. decembra 2014. godine izbegavanjem plaćanja doprinosa za obavezno penzijsko osiguranje i razne poreze štetili budžet Srbije za blizu 6,5 miliona dinara, a sebi i drugima pribavili protivpravnu imovinsku korist.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: