Centar Vranja bez vode

Lokalne vesti - Četvrtak 25.09.2014 - 07:55

Zbog planiranih radova na prespajanju vodovodne mreže, u četvrtak je bez vode centar Vranja, saopšteno je iz „Vodovoda“.

Radovi otežavaju vodosnabdevanje Radovi otežavaju vodosnabdevanje

Kako je objašnjeno, radovi se izvode u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, pa će do 15 sati bez vode biti potrošači u toj ulici, zatim u Moše Pijade i Lenjinovoj ulici.

U vranjskom „Vodovodu“ kažu da će u istom terminu zbog radova na vodovodnoj mreži biti potrošači u celom naselju Ledena stena, ali i odeljenje Otorinolaringologije vranjske bolnice.

„Vodovod“ preporučuje korisnicima da po isključenju, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane naredna dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.

- Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja – saopšteno je iz „Vodovoda“.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: