Cera i zvanično pod istragom

Lokalne vesti - Četvrtak 09.06.2016 - 10:17

Policijska uprava Vranje je Osnovnom javnom tužilaštvu (OJT) podnela krivičnu prijavu protiv pesnika Miroslava Cere Mihailovića, urednika KZ „Borisav Stanković“, prenose novine „Vranjske“.

Mihailović na jednom od svojih Mihailović na jednom od svojih

Prema informaciji koje je list dobio iz OJT, prijava je podneta  zbog „osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa u pokušaju“ iz čl.203.st.2. Krivičnog zakonika.

U saopštenju OJT navodi se još da je u toku predistražni postupak, te da je  krivično delo na koje policija sumnja načinjeno na štetu gradske Direkcije za izgradnju.

Mihailovića  policija, prenosi list, na osnovu izjava svedoka i snimaka sa nadzornih kamera, sumnjiči za navodno otuđenje deset komada mermernih ploča sa gradilišta pešačke zone, ukupne vrednosti 36.500 dinara koje su na kraju vraćene vlasniku, Direkciji za izgradnju.

Delo se navodno desilo u vreme prvomajskih praznika, kada je radnik obezbeđenja Robne kuće primetio dve osobe (od kojih je jedna imala dugu bradu i kosu) kako odnose ploče sa gradilišta, što je i prijavio policiji, pišu „Vranjske“.

Mihailović je zatim dao izjavu policiji gde je demantovao sve ovo, ali je policija, čiji su pripadnici odmah izašli na lice mesta, ploče pronašla ispred ulaza u zgradu u kojoj on živi.

Uglavnom, ploče su vraćene vlasniku, ali je bruka pukla ko novogodišnja petarda.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: