Čestitke sa svih strana za jubilej OK Radija

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.09.2015 - 14:30

Vranje - Povodom velikog jubileja, 20 godina postojanja i rada, OK Radiju stiže veliki broj čestitiki sa svih strana.

Hvala svima! Hvala svima!

Među prvima jubilej je čestitao gradonačelnik Vranja Zoran Antić.  

- Pogled  unаzаd znаči mnogo entuzijаzmа, volje i ljubаvi koji su ugrаđeni u progrаm, što je rezultirаlo kvаlitetnim emisijаmа i velikim brojem slušаlаcа.

Pogled  nа dаnаs – Vrаnje imа respektаbilnu rаdio stаnicu, kojа je pomerilа grаnice u informisаnju grаđаnа.

Pogled unаpred obojen je znаnjem i iskustvom, аli i željom i odlučnošću dа se ide u korаk sа vremenom, а vrlo često i ispred, što je merilo kvаlitetа i snаge jedne medijske kuće.

Nа tom putu želim Vаm puno uspehа jer OK je biti dobаr - kaže se u čestitki gradonačelnika Antića.

Jubiej je čestitala  i  gradska većnica za kulturu i informisanje Nela Dimitrijević.

- Savremenik sam i slušalac svih 20 godina, svedok koliko je bilo teško boriti se i raditi. Želim vam mogo uspeha u godinama koje dolaze, jer znam da će opet biti teško.

To je izgleda generacijski usud nas koji smo deo sadašnjice da uporno nastojimo da bude bolje, ne gubeći nadu. Borite se istinom i objektivnošćču, to je jedino pravo i najubojitije oružje.

Srećno vam bilo - kaže se u čestitki.

Veliki jubilej radiju su čestitali i gradski odbori dve ovdašnje najveće političke stranke, SNS i SPS.

- Dvadeset godina strpljivog rada na stvaranju originalnog putokaza za hrabre, sinonima za istraživačko novinarstvo i demokratizaciju društva.

Bili ste i ostali pouzdan hroničar prelomnih istorijskih, političkih i društvenih događaja, koji su ostavili dubok trag na ovim prostorima - kaže se u čestitki GrO  SPS-a Vranje.

- Ako je jedna medijska kuća na krajnjem jugu Srbije uspela da se proteklih godina    konstantno razvija i unapređuje  i da danas zauzima  poziciju najslušanijeg  radija u Vranju , svakako da ste postavili  visoke standarde i pomerili granice informisanja.

Na tome Vam čestitamo i želimo uspeha u daljem radu, da trajete i nosite se sa novim  izazovima države i društva na demokratskom i evropskom putu  kome teži i naš krajnji jug  Srbije - kaže se u čestitki koja je u redakciju stigla iz vranjskog SNS-a.

Jubilej su čestitale i mnoge firme i ustanove, kao što su to “Vodovod” Vranje, ili Zdravstveni centar.

- Pravovremeno informisanje uz jasno izraženo postojanje "kritičke misli" jeste vaš zaštitni znak i to je ono što je neophodno delu sveta koji zajedno delimo.

Sve najbolje u ime menadžmenta Zdravstvenog centra Vranje i u svoje lično ime - kaže se u čestitki piar-a ZC-a Bebe Kanački.

Jedna od najdražih čestitki stigla je iz Hrvatske, iz Čakovca, gde živi naš nekadašnji sugrađanin Dragomir Kitanović.  

OK Radio se svima zahvaljuje na čestitkama, i obećava, još jednom - menjaćemo se samo da bi ostali isti -  još bolji.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: