Čiji je kombi?

Lokalne vesti - Petak 20.05.2016 - 13:18

Kompanija „Simpo“ donirala je Udruženju osoba sa paraplegijom iz Vranja namensko vozilo sa rampom za prevoz invalidnih lica.

Stojančić: Zatečeni smo primopredajom kombija. Foto:M.Mišković Stojančić: Zatečeni smo primopredajom kombija. Foto:M.Mišković

Ugovor o poklonu potpisali su predsednik Udruženja Srđan Trajković i direktor „Simpa“ Slađan Disić.

Zanimljivo je da ugovor važi od 2007. godine, ali je tek sada potpisan, ali je još zanimljivije što je „Simpo“ polovinom 2015. godine ustupio vozilo Gradskoj upravi na korišćenje.

Branimir Stojančić, član Gradskog veća, kaže da je to učinjeno jer su na adresu Gradskog veća stizale prijave građana zbog zloupotrebe vozila u razne svrhe od strane Udruženja.

- Zbog toga smo smo se mi obratili Simpu na osnovu zaključka Veća koji je gradskoj upravi dao kombi na korišćenje. Ostalo je još samo pravno regulisanje prenosa kombija i tu se stalo - objašnjava Stojančić

Preko nadležnog sekretarijata vozilo su mogle da koriste sve društvene i humanitarne organizacije. Reč je o specijalnom vozilu za transport invalidnih lica Citroen Jumper vrednog oko tri miliona dinara.

Stojančić ističe da je gradsko rukovodstvo zatečeno ovom vešću o primopredaji vozila Udruženju, jer njih o tome niko nije obavestio.

- Kombi je u Gradskoj upravi i striktno se koristi za prevoz osoba sa invaliditetom. Ako Simpo procenjuje da kombi treba da pokloni Udruženju paraplegičara nemamo ništa protiv, ali želimo da znamo o čemu se radi.

Do sada sam kao član Gradskog veća bio u obavezi da štitim interese grada, ali uskoro će javnost biti upoznata sa mnogim detaljima - dodaje Stojančić.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: