CINCAR: Majko, nisam kriv

Lokalne vesti - Nedelja 17.07.2016 - 20:53

Vlada Stošić Cincar, bivši fudbaler Dinama iz Vranja, Crvene zvezde i Betisa, posle plaćanja kaucije, u petak je pušten je iz pritvora u Sevilji u kome je bio zbog navodnog seksualnog napada na dve mlade turistkinje iz Kanade.

Vlada Stošić najslavniji je vranjski fudbaler FOTO youtube printskrin Vlada Stošić najslavniji je vranjski fudbaler FOTO youtube printskrin

- Vlada mi se javio i rekao: "Majko sve je to nameštaljka, sve su namestili meni i drugaru" - kaže za „Blic” Zorka Stošić, Vladina majka.

Ona kaže da joj sin ništa više nije rekao o privođenju, kao i da joj je potvrdio da će sa suprugom i dvoje dece sledećeg meseca doći u Vranje.

Prema pisanju medija na Pirinejskom poluostrvu, Stošić i njegov bivši saigrač iz Betisa Aleksis Truiljo uhapšeni su zbog toga što su "seksualno agresivno" prišli dvema kanadskim turistkinjama, starosti 21 i 24 godine.

Kako navodi "AS", Stošić je jedini koji će morati da se suoči sa optužbom, Truiljo će biti svedok.

Stošić godinama živi u Španiji, i za njega se ranije nisu vezivali nikakvi incidenti ni na, ni van fudbalskog terena.
 
Bio je član zlatne Zvezdine generacije koja je pre 25 godina bila prvak Evrope. Karijeru je nastavio u klubovima Španije i Portugalije, a bio je i direktor Betisa iz Sevilje.

 

Bic, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: