Civilna zaštita sve važnija

Lokalne vesti - Nedelja 01.03.2015 - 10:57

Dodelom serifikata najzaslužnijima za angažovanje tokom vanrednih situacija u Vranju je obeležen je 1. mart, Svetski dan civilne zaštite.

Najboljima dodeljeni sertifikati Najboljima dodeljeni sertifikati

Svečanosti je upriličena u Skupštini grada, u prisustvu ofiicira Vojske Srbije, načelnika PU Vranje, rukovodstva Skupštine grada, članova gradskog i okružnog Štaba za vanredne situacije.

Gradonačelnik Zoran Antić je govoreći o ulozi službi civilne zaštite u slučaju svih tipova nesreća i katastrofa i suočavanja sa njima  kazao da civilna zaštita u našoj zremlji ponovo dobija na značaju.

- Intenzivno se radi na njenom jačanju i vraćanju ugleda kako bi se uspostavio pravovremeni  i efikasniji odgovor društva na izazove i rizike kojima smo kao država izloženi – kazao je Antić.

Na svečanosti su dodeljene zahvalnice najzaslužnijima sa teritorije Pčinjskog okruga, koji su bili angažovani tokom vanrednih situacije i elementarnih nepogoda, kao i sertifikati polaznicima obuke za reagovanje u vanrednim uslovima.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: