COCA-COLA otkriva SAMSU i TRLJANICU

Lokalne vesti - Petak 22.09.2017 - 12:25

Vranje - U video serijalu "Coca-Cola putovanje - Nezaboravni ukusi Srbije", ova kompanija će predstaviti neka od najautentičnijih jela iz cele Srbije, među kojima je i vranjska samsa.

Samsa, autentični brend Vranja FOTO: OK Radio Samsa, autentični brend Vranja FOTO: OK Radio

U želji da sačuva neka od tradicionalnih jela iz cele zemlje i vrati ih na današnje trpeze, “Coca-Cola”, za koju kažu da se savršeno uklapa uz sve ukuse, zaputila se u gastro avanturu kroz Vranje, Bojnik, Leskovac, Pirot, Aleksinac, Potpeće, Ljig, Rogljevo, Vršac, Zrenjanin, Sumrakovac kod Boljevca i Debeljaču.

- “Coca-Cola” je odavno deo naših obroka, ali, sada smo želeli da odemo i korak dalje i pokažemo da je “Coca-Cola” sjajan par, ne samo modernim obrocima već i nekim tradicionalnim, pomalo zaboravljenim lokalnim jelima – izjavila je Tanja Petrović, marketing direktor “Coca-Cola Srbija”.

Autentična jela poput samse sa trljanicom, urde, belmuža, kalindža, bunura sa sirom, i mnogih drugih, biće ponovo otkrivena u video serijalu i dobiće duh modernog uz pomoć kulinarskog entuzijaste Ivana Markovića, koga na ovom putovanju prati i poznati radio voditelj Filip Ugrenović.

Srpskom auditorijumu će jela biti prikazana u originalnom ali i osavremenjenom vidu, kroz 12 epizoda koje će biti emitovane na zvaničnoj “Coca-Cola” Facebook stranici.

Povodom najave emitovanja, “Coca-Cola” je u Srbiji, na Zlatiboru, otkrila prvi ručno rađeni bilbord.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: