ČOLA peva u Vranju 30. januara

Lokalne vesti - Petak 08.01.2016 - 11:39

Zdravko Čolić, jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, nastupiće u subotu 30. januara u Vranju na tradicionalnom koncertu za Dan grada, potvrdio je za OK portal gradonačelnik Zoran Antić.

Zdravko Čolić, večiti mladić FOTO novosti.rs, P. Milosević Zdravko Čolić, večiti mladić FOTO novosti.rs, P. Milosević

- Koncert će koštati tridesetak hiljada evra i neće biti plaćen iz budžeta grada, već će od sponzora i prijatelja grada kao i prošle godine - rekao je Antić ne navodeći koji su to sponzori.

Prema Antićevim rečima, sve je spremno za koncert, a ostalo je još da se dogovore prateći detalji, kao što je ozvučenje i oprema, jer se očekuje veliki broj gledalaca, pa će "i oprema morati da bude na odgovarajućem nivou".

Koncert  Zdravka Čolića će biti održan u subotu 30. januara u Sportskoj hali u 21h, a ulaz će, kao i obično biti besplatan.

Koncert spada u red tradicionalnih i besplatnih, a pre Čolića ovde u istim povodom nastupali i Marija Šerifović, Željko Joksimović i Goran Bregović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: