Čolić ipak na trgu

Lokalne vesti - Utorak 19.01.2016 - 11:01

Koncert Zdravka Čolića, koji će biti održan povodom Dana oslobođanja Vranja od Turaka, biće organizovan na trgu ispred Galerije Narodnog muzeja, odlučilo je Gradsko Veće.

Trg ispred Galerije Narodnog muzeja će biti po meri. Foto: FB, Zvanična stranica Z. Čolića Trg ispred Galerije Narodnog muzeja će biti po meri. Foto: FB, Zvanična stranica Z. Čolića

Prema rečima gradonačelnika Antića, zaključeno je da ovaj veliki muzički događaj, umesto u Sportskoj hali, bude održan na otvorenom.

- Interesovanje je veliko i imamo najavu dolaska publike ne samo iz obližnjih gradova u Srbiji, već i Bugarske i Makedonije.

Sportska hala nema kapacitete za takav veliki muzički spektakl, i s toga smo doneli odluku da koncert bude održan na otvorenom -  kaže Antić.

 

Ipak, gradsko rukovodstvo je u stalnom kontaktu sa menadžmentom popularnog pevača, prate se meteorološki izveštaji, tako da i dalje stoji otvorena mogućnost da odluka bude promenjena ukoliko dođe do većeg pogoršanja vremena.

Koncert će biti održan 30. januara.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: