Čupao bandere, pa pobegao

Lokalne vesti - Sreda 20.05.2015 - 09:18

Na regionalnom putu Vranje – Poljanica u selu Vlase u utorak je vozač kamiona sa ćumurom napravio, kako meštani kažu, „ršum na sve strane“, a zatim i pobegao.

A da su bili kablovi za struju? FOTO : N. Cvetkovic A da su bili kablovi za struju? FOTO : N. Cvetkovic

Meštanin Vlasa Sava Disić priča da je šleperista najpre naleteo na telefonsku betonsku banderu sa koje je pokidao kablovski vod za korisnike iz Golemog sela.

– Pored tog betonskog stuba, iščupao je još nekoliko bandera, a zatim pobegao sa lica mesta. Nije obezbedio prostor, pa je sreća što se radi o telefonskim kablovima. Zamislite da su žice sa elektro mreže.

Ti kablovi su tako stajali na sred puta, a onda je vozač kombija vranjskih tablica naleteo na kablove i oštetio vozilo. O svemu smo obavestili saobraćajnu policiju – kaže očevidac Disić.

On dodaje da je policija izašla na teren, ali ne i radnici Telekoma koji moraju da saniraju kvar na telefonskim linijama.

U policiji kažu da je uviđaj izvršen i da je vozač kamiona gornjim delom zakačio kablove, koje je vukao nekoliko metara.

Počupao je nekoliko bandera, ali u policiji nisu mogli da odgovore da li će protiv vozača biti pokrenut prekršajni postupak.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

              

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: