Čvorović nastupa sa KERBEROM

Lokalne vesti - Nedelja 10.12.2017 - 08:00

Ognjen Čvorović (20) iz Vranja pobednik je konkursa koji je organizovan povodom koncerta grupe "Kerber" koji posle 20 godina pauze održavaju u Sava centru u Beogradu.

Ognjen Čvorović. Foto: FB Ognjen Čvorović. Foto: FB

"Kerber" održava veliki koncert 12. decembra i tim povodom su uz pomoć jednog od medijskih sponzora Radija S sproveli akciju gde su od svih mnogobrojni kandidata izabrali ovog Vranjanca kao najboljeg.

Čvorović kaže da će kao pobednik akcije imati čast da pored Galeta i Kerbera nastupa i on.

- Lično smatram da je pored takmičenja u Pinkovim zvezdama, ankete Svet Plusa, ankete portala pink.rs, u kojima sam bio prvi, slične akcije i pobede povodom koncerta DŽenana Lončarevića i moje gostovanje na njegovom koncertu, ovo sa "Kerberom" mi je daleko najdraže i najozbiljnije.

Sam nastup u Sava centru, rame uz rame sa veličinom kao što je Gale Kerbera biće u publici i veliki broj kvalitetnih pevača, afirmisanih pop, rok pa i folk zvezdi, kod mene budi posebna osećanja, pomešana od straha, treme, ushićenja, radosti
- kaže Čvorović.

 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: