ČVOROVIĆ se vraća u PINKOVE ZVEZDE

Lokalne vesti - Sreda 19.04.2017 - 07:57

Ognjen Čvorović (20) iz Vranja pobednik je ankete koju je sproveo list „Svet plus“ o tome koga bi čitaoci ponovo vratili u muzičko takmičenje „Pinkove zvezde“.

Čvorović na takmičenju FOTO screenshot You tube Čvorović na takmičenju FOTO screenshot You tube

Popularno muzičko takmičenje stiglo je do četvrtog kruga, publika ima svoje favorite, a postoje i oni takmičari koji su ispali u eliminacijama, koje bi čitaoci želeli da ponovo vide u takmičenju.

Svake subote iz ”Pinkovih zvezda” ispada po jedan učesnik,
ali ukoliko se ukaže prilika, nekoliko njih biće vraćeno u takmičenje, kako bi dobili još jednu mogućnost da se plasiraju u samu završnicu takmičenja.

Čitaoci “Svet Plusa” izjasnili su se sa 58 odsto glasova da bi u takmičenje vratili upravo Ognjena Čvorovića.

Čvorović je ostao upamćen po izvođenju numere “Kazino” Dženana Lončarevića.

- Hvala dragim ljudima koji su glasali za mene u anketi, o tome koga bi voleli da od takmičara produkcija vrati nazad u takmičenje.

Ja se iskreno nadam da će nakon ovakvog vida podrške, od strane većine koja je glas u anketi dala meni, pozitivan uticaj na produkciju biti nezaobilazan
- napisao je Čvorović na svom FB profilu.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: