Da i Vranje bude kao Jagodina

Lokalne vesti - Petak 19.09.2014 - 08:59

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju proslavlja četiri godine uspešnog rada.

Odbor JS-a u Vranju Odbor JS-a u Vranju

Odbor u Vranju osnovan je šest godina posle osnivanja stranke,  20. septembra 2010. godine.

- Jedinstvena Srbija u Vranju sada ima sređenu kompletnu infrastrukturu stranke i broji oko 3.500 članova. Jedinstvena Srbija u Vranju već dve godine paticipira u vlasti.

Ono što nas razlikuje od drugih stranaka jeste ispunjavanje predizbornih obećanja.

Uz malo reči i bez ostrašćene demagogije Jedinstvena Srbija na čelu sa predsednikom Gradskog odbora Dejanom Manićem na političkoj sceni Vranja ističe se kao stanka akcije i delovanja – saopšteno je iz te stranke.

Predsednik Dejan Manić kaže da je Jedinstvena Srbija u Vranju obećala građanima Vranja da će sprovesti socijalni program koji se realizuje u Jagodini.

- Shodno broju odbornika Jedinstvene Srbije u Vranju uspeli smo da obezbedimo 12.000 dinara za svu novorođenu decu, 5.000 dinara za sve đake prvake, besplatan prevoz za penzionere sa najnižim primanjima, besplatan prevoz  za trudnice i porodilje, umanjenje prevoza za 40 odsto za srednjoškolce.

Kompletan socijalni program Jedinstvene Srbije koji se realizuje u Jagodini može se realizovati i u Vranju ali je neophodna apsolutna vlast Jedinstvene Srbije –  kaže Manić.

On je dodao da će se Jedinstvena Srbija u Vranju u narednom periodu umesto sa četri odbornika za prava građana boriti sa šest, četiri izvorna iz JS i dva nezavisna odbornika koja su prepoznala zalaganje za građane Vranja i priključili se odbornicima Palmine stranke.

- Poseban akcenat Jedinstvena Srbija će u narednom periodu staviti na razvoj poljoprivrede u Pčinjskom okrugu.

U domenu sporta i omladine naredni period biće iskorišćen za popravku postojeće i izgradnju nove sportske infrastrukture.

Veoma je žalostan podatak da ima dece koja nikada nisu videla more pa će jedan od zadataka Jedinstvene Srbije biti inicijativa i borba da se iz budžeta grada Vranja izdvoje sredstva za ovu namenu.

Pred nama su visoki ciljevi. Težak je put pred nama ali Jedinstvena Srbija neće odustati od borbe za bolji život svojih građana i razvoj grada Vranja – poručeno je iz Gradskog odbora JS u Vranju.
 
autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: