Da li vam se dopada ovaj novi trend?

Zivot i stil - Nedelja 09.11.2014 - 10:21

Na modnim pistama naročito su se istakli džemperi i to u većim dimenzijama koji svakom stilu daju šik notu. Upečatljivi su u svakoj odevnoj varijanti kako god da ih iskombinujete.

Foto: fervent-adepte-de-la-mode/flickr.com Foto: fervent-adepte-de-la-mode/flickr.com

Pletena odeća je zaštitni znak mnogih dizajnera u ovo doba godine. Osim što greju, topli komadi mogu učiniti vaš izgled zaista posebnim. Na modnim pistama naročito su se istakli džemperi i to u većim dimenzijama koji svakom stilu daju šik notu. Upečatljivi su u svakoj odevnoj varijanti kako god da ih iskombinujete.

Dizajneri su se pobrinuli da zadovolje različite ukuse, tako da ove džempere možete videti u različitim krojevima. Pojedini modeli inspirisani su retro motivima, izgledaju ženstveno i romantično. Velike džempere sa rol-kragnom nosite uz džins ili uske i pantalone ravnog kroja. Naročito su efektni ako su u jačim i vedrim bojama, poput pink, zelene, ljubičaste, žute.

Modeli sa dugmićima idealni su za slojevite odevne kombinacije, odlično stoje i preko majice, košulje, tunike, ispod kaputa ili jakne. Veoma su atraktivni i dugački džemperi sa blagom asimetrijom, kao i modeli sa karnerima i štampanim aplikacijama.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: