DAN BANJE: Dodeljene nagrade NAJBOLJIMA

Lokalne vesti - Četvrtak 26.01.2017 - 13:19

Vranje - Vranjska Banja u četvrtak je obeležila Dan oslobođenja od Turaka 1878. godine.

Sa svečanosti FOTO: vranje.org.rs Sa svečanosti FOTO: vranje.org.rs

Svečanosti su prisustvovali  gradonačelnik Slobodan Milenković sa saradnicima, narodni poslanik Slaviša  Bulatović, načelnik okruga Srećko Pejković i zvanice iz javnog života.

O značaju ovog datuma govorio je predsednik Nebojša Bogdanović, podsećajući da je istorija Vranjske Banje  burna, ali da je želja za slobodom uvek rezultirala pobedom.

- Vranjska Banja predstavlja dobro mesto za život, i uz podršku Vlade Srbije i Grada Vranja, stvorićemo uslove za dolazak novih investitora i otvaranje novih radnih mesta, kao i razvoj turizma - rekao je Bogdanović.

- Vranjska Banja spada u red ključnih faktora i u budućnosti iskoristićemo potencijale i nastaviti sa politikom privlačenja investicija.

Zato je naš cilj moderno, uređeno i ekonomski jako Vranje sa njegovom Vranjskom Banjom
- rekao je na svečanosti gradonačelnnik Milenković.

Specijalno javno priznanje ,,26. januar" u vidu diplome i sa novčanim iznosom od 15.000 dinara dobila je đak generacije Katarina Ilić.  

Dobitnici javnih priznanja su i Privredno društvo “Ritam d.o.o.”, PD “Kalinel d.o.o.”  i AD “Društvo Infrastruktura železnice Srbije”.
 
U ime nagrađenih  zahvalila se Danijela Aleksić iz “Ritma”.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: