DAN GRADA: Otkazano skijanje, sledi pun vikend

Lokalne vesti - Subota 28.01.2017 - 10:03

Tradicionalni kup u skijanju ,,Đulbars i Kace", koji se svake godine održava za Dan grada Vranja na Besnoj Kobili, otkazan je iz “tehničkih rzloga”, saopštili su organizatori.

Vranje u znaku praznika FOTO OK Radio Vranje u znaku praznika FOTO OK Radio

Iako je sve krenulo ovim otkazom, ostali program gradske proslave dovija se prema planu.
 
Obeležavanje  Dana grada počelo je u subotu, turnirom u stonom tenisu u prostorijama Doma kulture, a biće nastavljeno turnirom u šahu u Domu učenika.

Humanitarni turnir u malom fudbalu biće odigran u subootu u Sportskoj hali, a prikupljena sredstva sa ovog takmičenja biće uplaćena na namenski račun grada Vranja za lečenje dece i mladih obolelih od malignih i drugih teških bolesti.

Takođe, biće nagrađeni autori najboljih literarnih radova na temu ,,Vranje, moj grad“, a nakon planiran je nastup polaznika Muzičke škole u sali Doma vojske.

Čitava priča nastavlja se u nedelju, kada će biti održan marš ,,Stazama oslobodilaca Vranja iz 1878. godine“, a biće organizovana i sportska manifestacija ,,Najjači Vranjanac“.

Kao vrhunac sportskih vikend dešaanja planiran je izbor najboljih u vranjskom sportu u 2016. godini, u restoranu ,,A2“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: