Dan je mladih

Lokalne vesti - Sreda 12.08.2015 - 10:21

U sredu se i u Vranju, nizom manifestacija, obeležava Dan mladih.

Glavni događaj je u dvorištu Glavni događaj je u dvorištu "Vuka"

Cilj ovogodišnje akcije "Mladi za mlade" je promocija aktivizma mladih ljudi u Vranju.

Tokom događaja biće predstavljeni programi i projekti lokalnih javnih ustanova i udruženja građana koja u fokusu svog rada imaju mlade i omladinsku politiku: Nexus, Centar E8 - Vranje, MODUS, Omladinski Savez Grada Vranja, Savetovalište za mlade, Regionalni centar za talente, Epicentar, Generator, Centar za prevenciju Doma zdravlja…

Posebna pažnja tokom događaja biće posvećena mladima iz Vranja koji će promovisati svoj hobi, umetničke radove (pesme, fotografije, slike...), sportska postignuća i veštine, aktivnosti u neformalnih grupama…

Glavni događaj akcije predviđen je za sredu, u 19.00 časova, u dvorištu OŠ "Vuk Karadžić" u Vranju.

Dan mladih čestitao je i gradonačelnik Antić.

- Jedan od prioriteta rukovodstva Grada je poštovanje profesionalnog i intelektualnog integriteta mladih u Vranju kroz implementaciju različitih programskih aktivnosti.

Grad Vranje će nastaviti sa dobrom praksom saradnje sa relevantnim udruženjima građana kroz principe otvorenosti i spremnosti da se i nadalje podrže oni projekti koji praktično utiču na bolji položaj naših mladih sugrađana.

Čestitam vam Dan mladih uz iskrenu želju da će se naše partnerstvo nastaviti i u narednom periodu - ističe se u čestitki gradonačelnika.  
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: