DAN VRANJA: Najboljima dodeljena priznanja

Lokalne vesti - Nedelja 01.02.2015 - 07:57

Povodom Dana grada u sali Doma vojske u Vranju održana je svečana akademija, kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica iz zemlje i inostranstva.

Nagrade je najbojima uručuio Zoran Antić Nagrade je najbojima uručuio Zoran Antić

Prisutnima se obratio gradonačelnik Vranja Zoran Antić koji je svim sugrađanima čestitao praznik, a pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske njihov dan i pukovsku slavu.

Antić je govorio o značaju 31.januara ističući da je prilika da se setimo svojih predaka, koji su za slobodu dali  živote.

- Sudbina je u našim rukama, a razvoj nije moguć bez partnerstva.

Završićemo sve započete projekte i realizovati nove, jer smo odlučni u veri da izgradimo bolje sutra - rekao je Antić.

Na osnovu Odluke Skupštine grada, gradonačelnik Antić zajedno sa predsednikom Skupštine Slobodanom Stamenkovićem uručio je najviša gradska priznanja. Specijalno je pripalo akademiku Dragoljubu Živojinoviću, a javna priznanja ,,31.januar" dobili su Branko Mitrović, Đorđe Krstić, Ivica Mladenović, Ministarstvo rudarstva i energetike, Ambasada SAD u Srbiji-Kancelarija za saradnju u oblasti odbrane i Fondacija Dragica Nikolić.

Povelje zahvalnosti pripale su Majklu Devenportu, šefu Delegacije Evropske unije u Srbiji, Marku Parezanoviću, doskorašnjem načelniku BIE, Privrednom društvu ,,Jugoistok", Fondu B92, „Nivei", Fudbalskom klubu ,,Partizan" i Simi Arsiću.

U ime Vlade Srbije zahvalio se ministar Aleksandar Antić ističući da je prioritet države razvoj ekonomije i da od zemlje napravi bolje mesto za život građana.

Reči zahvalnosti u ime predsednika Republike Srbije uputio je savetnik Radoslav Pavlović, a u ime nagrađenih akademik Dragoljub Živojinović.

U umetničkom delu programa nastupila je grupa ,,Izvor", vokalni solisti Ivana Tasić i Branimir Stošić Kace, glumac Dragan Stanković i majstor frule Milica Stošić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: