DEKIĆ još na čekanju

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.07.2017 - 10:11

Nova Vlada Srbije bi uskoro trebalo da donese rešenje i o imenovanju direktora filijale Fonda PiO Vranje, funkciju koju bi trebalo da preuzme Srđan Dekić (SPS).

Srđan Dekić čeka zeleno svetlo nove Vlade FOTO: OK Radio Srđan Dekić čeka zeleno svetlo nove Vlade FOTO: OK Radio

Funkcija direktora vranjske filijale Fonda PiO bi trebalo da pripadne SPS-u u skladu sa dogovorom u samom vrhu ove stranke sa SNS-om.

Time bi se nastavio proces povratka socijalista u lokalnu vlast u Vranju, nakon što je SPS dobio mesta u vlasti Vranjske Banje.

Srđan Dekić, kao kandidat za direktora filijale Fonda PiO, izbor je ovdašnjeg SPS-a, a u igri za ovu funkciju je bio i generalni sekretar vranjskih socijalista i bivši gradski većnik za socijalna pitanja Branimir Stojančić.

Prema našim saznanjima, predlog je upućen centrali SPS-a u Beogradu, koja bi trebalo da dalje završi posao oko Dekićevog imenovanja.

- Nemam još uvek nikakvo zvanično obaveštenje o preuzimanju nove funkcije, ali verujem da je to izvesna stvar.

Čekalo se imenovanje nove Vlade Srbije i mislim da bi trebalo da najkasnije u narednih nedelju ili dve preuzmem dužnost u Fondu PiO
– kaže Srđan Dekić za OK Radio.

Do prošlog leta, kada je došlo do smene vlasti u Vranju, Dekić je bio zamenik generalnog direktora „Vodovoda“.

Mesto direktora filijale Fonda PiO u Vranju ostalo je upražnjeno nakon imenovanja Nenada Antića na mesto zamenika gradonačelnika Vranja.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: