Dezen koji će obeležiti i ovo leto

Zivot i stil - Četvrtak 10.07.2014 - 07:08

Kao i svakog leta, najupečatljivij modni dezen su definitivno prugice u plavim i crvenim nijansama koje krase razne modne komade, od majica, pantalona, pa sve do sakoa i haljina.

screenshot/youtube screenshot/youtube

Mornarski dezen je jedan od onih trendova koji nikada ne zastarevaju i sa dolaskom svakog novog leta donose u naš orman duh leta, mora, romantike i opušenosti. Najupečatljivije su sigurno plava, crvena i bela boja koje lako možete kombinovati međusobno, a najbolje stoje uz džins.

Neverovatno je to koliko ovaj dezen odiše elegancijom, pa kako odlično ide uz dnevnu varijantu, odlično će vam se uklopiti i uz neku svečaniju večernju priliku.

Ukoliko volite haljine, lepršave ili uske, biće idealan odabir za vas ovog leta u mornarskim dezenima. Za ljubitelje klasičnijih varijanti predlažemo kombinaciju plavih pantalona, bele košulje i sakoa sa belo-plavim prugicama ili možda čak čisto crvenog blejzera.

Prugasta suknja visokog struka u kombinaciji sa belom košuljom ili majicom pravi je izbor za one koji žele da dodaju mladalački i romantični izgled svom stilu.

Jedino pravilo što se tiče kombinovanja morskih dezena jeste da prugasti komad imate samo jedan na sebi, bilo da je to sako, majica ili pantalone. Ostalo vam prepuštamo na volju...
 

SUPER ZENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: