DIJASPORA: Vranje kao da je u Indiji

Lokalne vesti - Subota 13.12.2014 - 10:59

Koliko se OK Radio prati u svetu, ali i koliko su problemi Vranja postali globalni, svedoči i pismo koje smo dobili od našeg čitaoca Slađana iz daleke Švedske.

Vranje, grad, ovih dana Vranje, grad, ovih dana

Slađan u svom pismu ocenjuje da je OK Radio websajt odličan i kaže „to smo zaključili mi ovde u dijaspori“.

- Ipak, mnogo toga nedostaje, od informacija dobrih i loših. Kad budemo dole u Srbiji preko leta vidimo dosta stvari koje su bile tog leta, recimo putevi lokalni , ulice po gradu i katastrofalna parkiranja kao da smo u Indiji.

I sve ostaje neodradjeno te godine, ništa, ama baš ništa se ne sređuje. Kad opet dođemo na godišnji, sve je isto, ni milimetar bolje - piše Slađan.

- Ne znam šta radi taj Antić, jel on samo priča i pije kafu? Od posla nema ni P - čudi se Slađan.

Na kraju, naš verni čitalac Slađan iz Švedske preporučuje OK Radiju da bi bilo mnogo bolje da, kao što se radi u Švedskoj, pišemo i o najmanjim sitnicama, šta se dešava po gradu i okolini, „da bi naši zastupnici grada barem neki delić od toga sproveli u delo“.

E moj Slađane, daleko je Švedska. Al ti to najbolje znaš.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: