Dilovali travu u Nišu

Lokalne vesti - Utorak 28.02.2017 - 10:53

Vranje - Dvojica muškaraca iz okoline Preševa uhapšena su u blizini Niša zbog sumnje da su proizvodili i prodavali marihuanu, saopštio je niški MUP.

Zaplenjeno 900 grama marihuane FOTO: ilustracija/Getty Images Zaplenjeno 900 grama marihuane FOTO: ilustracija/Getty Images

Niški policajci, u saradnji sa svojim kolegama iz Vranja, zaplenili su 900 grama marihuane i uhapsili F. F. (35) i A. A. (24), obojica iz okoline Preševa.

Njima se na teret stavlja sumnja da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- F. F. se tereti da je u ponedeljak na naplatnoj rampi kod Doljevca, kada ga je zaustavila policija, iz vozila marke "mazda" kojim je upravljao, izbacio paket sa marihuanom, a A. A. da je angažovao F. F. da preveze drogu.

Sumnja se da je pronađena marihuana bila namenjena daljoj prodaji na teritoriji Niša – kažu iz niške policije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu, navodi se u saopštenju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: