DIREKCIJA: Trotoari koštali manje

Lokalne vesti - Utorak 25.10.2016 - 10:08

Direkcija za izgradnju grada Vranja oglasila se saopštenjem u kome se iznosi demanti na sadržaj teksta OK Radija pod naslovom “Završen milionski trotoar”.

Novi trotoar u Partiizanskoj FOTO OK Radio Novi trotoar u Partiizanskoj FOTO OK Radio

U tekstu u kojem izveštavamo o završetku radova na trotoaru u Partizanskoj ulici, iznet je podatak o vrednosti projekta, a koji smo preneli sa zvaničnog gradskog sajta.

Vest na sajtu vranje.org.rs je objavljena u ponedeljak ujutro i u međuvremenu je uklonjena.

- Obaveštavamo vas da je došlo do tehničke greške, jer je navedena pogrešna vrednost izvedenih radova na izgradnji trotoara.
 
Naglašavamo da je u pitanju tehnička greška, a vrednost radova na izgradnji trotoara u ulici Partizanskoj iznosi 2,2 miliona dinara
– piše u saopštenju Direkcije za izgradnju.

U saopštenju se takođe navodi da je savremenim uređenjem trotoara ulica Partizanska postala jedna od reprezentativnih u gradu, a na ovaj način uređenost užeg centra grada podignuta je za stepen više.

- S obzirom da je drugi trotoar u ulici Partizanskoj uređen pre par godina, rekonstrukcija kolovoza prošle godine, zaršetkom pomenutih radova na izgradnji trotoara stvorena je ambijentalna celina i povećana bezbednost kretanja pešaka u ovom delu grada.

Vrednost radova je 2.200.000 dinara. Izvođač radova je preduzeće „Saba Belča“.

Ugovor o izvođenju radova na izgradnji trotoara u ulici Partizanskoj sa izvođačem radova potpisan je 08.03.2016. godine.

Radovi su počeli 28.09.2016. godine, a završeni su 21.10.2016.godine.

Rok za završetak radova bio je 60 dana, a radovi su završeni za manje od mesec dana
– navode iz Direkcije za izgradnju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: