Direktor DSS-a u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.03.2014 - 20:45

Demokratska stranka Srbije je u Vranju održala predizborni skup na kome je govorio predsednik Izvršnog odbora stranke Milovan Milošević.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Pred oko pedesetak okupljenih članova i simpatizera stranke, po lošem vremenu, Milošević je govorio o značaju političke i ekonomske neutralnosti.

On je tom prilikom istakao i bitnost konceptnog programa države za velike sisteme, kao što je „ Jumko“ , ulaganja u privredu i u mala i srednja preduzeća.

- Vranje ima šansu kroz demontažu velikih sistema, i da obavezno rade za državu, to je jedini način na koji „ Jumko“ i ostali mogu da se oporave – rekao je on za OK Radio.

Praveći osvrt na izgradnju fabrike „ Geox“ , kojom se trenutna vlast ponosi, Milošević je izrazio bojazan da to ne bude još jedan neuspeli projekat koji će imati kratak vek poput  „Zambera“.

- „Geox“  je više državni projekat, ja se bojim, ne bih da slutim ništa loše, ali mislim da to može biti poput projekta „ Zamber“ koji je živeo neko vreme, a zatim su odneli mašine, a ljudi ostali bez posla i sada možda neki gladuju – izneo je on svoju sumnju.

Milošević je napomenuo da veliki strah vlada na jugoistoku Srbije gde Srpska napredna stranka, a zatim i stranke u vlasti, pritiskaju građane da glasaju za njih.

On je pre posete Vranju boravio u Vranjskoj Banji, gde je takođe govorio o trenutnoj političkoj situaciji.

Finalna kampanja ove stranke biće zaokružena konvencijom zakazanom za 12. mart u Velikoj dvorani Sava centra u Beogradu.

Milan Zdravković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: