DIVLJANJE KROZ KLISURU: 120 kazni za prebrzu vožnju

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.08.2016 - 12:49

Vranje - Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova su, od 26. do 28. avgusta ove godine, sproveli akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, od Grdelice do Čukarke, saopštio je MUP.

Koridor 10: Pretiče ko koga stigne FOTO OK Radio Koridor 10: Pretiče ko koga stigne FOTO OK Radio

Tom prilikom je otkriveno 145 prekršaja propisa o bezbednosti saobraćaja, što je za 10 odsto više nego prilikom poslednje provere.

Najveći broj prekršilaca je otkriven u vožnji nepropisnom brzinom, njih 121.

15 vozača je uhvaćeno u nedozvoljenom preticanju, sedmoro nije poštovalo obavezno korišćenje sigurnosnog pojasa, a dva vozača su otkrivena u nasilničkoj vožnji.

Iz saobraćajne policije MUP-a Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenje brzine i ostale saobraćajne propise.

Letnji period je zbog veće frekvencije saobraćaja i umora vozača posebno opasan, pa se dešava veći broj saobraćajnih nezgoda sa fatalnim posledicama.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: