Dok piju kafu, ugrožavaju saobraćaj!

Lokalne vesti - Sreda 26.11.2014 - 09:04

U nastavku akcije „Pokažite bahatost vlasti u Vranju“, čitalac OK Radija poslao je fotografije parkiranih automobila u Bulevaru Avnoja, na mestu gde zaustavljanje i parkiranje nije dozvoljeno.

parkirana vozila u Bulevaru Avnoja u Vranju ometaju saobracaj parkirana vozila u Bulevaru Avnoja u Vranju ometaju saobracaj

Kako je objasnio autor, svakodnevno je ispred kafića u toj ulici kolona parkiranih automobila, vlasnika koji dolaze u kafić.

- Ovde se parkiraju od skoro, tačniije od kada je otvoren kafić u blizini.

Gosti ostavljaju vozila na sred desne trake, a policija ništa.

Takođe u sred centra kod bivšeg bioskopa policija „juri“ vozače da se ne parkiraju u desnu traku samo do tri popodne, a posle toga tuda prolaziš na mišiće.
 

Treba li da se desi neka beda, zlu ne trebalo, pa da policija krene da radi svoj posao – napisao je autor fotografija.

Inače, Bulevar Avnoja je jedna od najprometnijih gradskih ulica, a dodatni problem je taj što su u blizini autobuska stanica i škole, pa su zbog ovako parkiranih automobila ugroženi i vozači i pešaci.

Ukoliko primetite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i sliku pošaljite na mail adresu acaokradio@gmail.com

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: