DOLAZI LI ĐURINIM BENTLIJEM: Stiže Ljupka!

Lokalne vesti - Petak 09.01.2015 - 09:47

Mlada folk pevačica Ljupka Stević biće prva zvezda javnog dočeka pravoslavne Nove godine na otvorenom u Vranju.

Žene vole oficire: policijski generall Ljubiša Simić i pevačica Ljupka Stević, foto Skandal Žene vole oficire: policijski generall Ljubiša Simić i pevačica Ljupka Stević, foto Skandal

Stevićeva je inače u štampi, pre svega žutoj, osumnjičena da je slupala skupoceni "bentli" koji je oduzet od Vranjanca Bobana Stoiljkovića Đure, koji je uhapšen kao osumnjičeni da je saradnik Šarićevog klana.

Stoiljković je o tome govorio i u svom ssvedočenju pred Specijalnim sudom.

- Jedini izdatak od oko 200.000 dinara iz budžeta Grada biće izdvojen za iznajmljivanje bine, rasvete i ozvučenja - rekao je na predstavljanju programa većnik Nebojša Zupančić.

Direktor Turističke organizacije Vranje Tomislav Stojanović je rekao da će program trajati do dva sata posle ponoći dodao da će okupljeni na Trgu Staniše Stošića biti posluženi grejanom rakijom i kuvanim vinom.

Pema ovim zvaničnicima, troškove nastupa svih učesnika snosiće sponzori, koji će obezbediti i sredstva za nastup Gorana Bregovića za Dan grada, 31. januara.  


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: