DOPISIVANJE: Vranje dobilo ljubavno pismo od ministra!

Lokalne vesti - Sreda 08.04.2015 - 11:04

Ministar privrede Željko Sertić uputio je pismo gradonačelniku Vranja Zoranu Antiću, koje je prema rečima gradonačelnika, „prepuno nežnih osećanja prema Vranju“.

Antić i Sertić: Vranje sprema nežan odgovor footo A. Stojković Antić i Sertić: Vranje sprema nežan odgovor footo A. Stojković

Antić nije želeo da otkrije sadržaj pisma, ali je pozvao ministra Sertića da poseti Vranje kako bi se uverio u netačnost iznetih činjenica u dopisu.

Kako OK Radio saznaje, Sertić od Grada traži smanjenje ili ukidanje taksi za Telekom, Telenor i EPS, pod pretnjom da će ukoliko Grad ne izađe u susret, ta tri preduzeća povući svoje usluge sa teritorije Vranja.

– Dobio sam od ministra Sertića jedno interesantno, „ljubavno“ pismo sa velikom dozom izraženih nežnosti prema Vranju.

Ja ga ovom prilikom pozivam da sa istom ljubaznošću poseti Vranje i da na osnovu te posete utvrdi određene činjenice koje mu očigledno nisu prezentovane.

On lično to pismo nije potpisao, ali na njemu je ministrov faksimil. To je verovatno stavio neko od njegovih relevantnih državnih sekretara, ne poznavajući pritom neke elementarne stvari – kaže Antić.

On dodaje da će mu odgovoriti u duhu vranjskih predaka, u stilu vranjskog čorbadžije.

– Pismo je vrlo „senzualno sa odnosom viših nivoa na niži nivo vlasti“.

Ovo je želja za opštenje sa gradonačelnikom na jedan popularni istopolni način. Ja se samo plašim da to „srceparajuće“ pismo koje sam dobio nekom drugom ne „odseče glavu“ po principu scene iz serije o Vuku Karadžiću.

To pismo vrlo lako može nekom kmetu iz okruga „odseći glavu“ zbog neargumentovanog, nepismenog i nesinhronizovanog načina opštenja sa lokalnom samoupravom – kaže Antić i dodaje da je pismo shvatio lično.

Kako je rekao, niko od ostalih gradonačelnika i predsednika opština u Srbiji nije dobio ovakav ili sličan dopis od ministra Sertića.

Na pitanje da li se može dogoditi da Telekom, Telenor i EPS povuku svoje usluge sa teritorije Vranja, Antić kaže da je to suludo.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: