DRAGANA NAKIĆ novi POMOĆNIK GRADONAČELNIKA?

Lokalne vesti - Četvrtak 13.04.2017 - 08:01

Kako OK Radio saznaje, Dragana Nakić (JS), koja je nakon prošlogodišnjih izbora bila pritvorena zbog sumnje da je učestvovala u manipulacijama na parlamentarnim izborima, biće predložena za mesto pomoćnika gradonačelnika Vranja.

Sa FB profila Dragane Nakić Sa FB profila Dragane Nakić

Nakićeva bi trebalo da na ovoj funkciji zameni svog stranačkog kolegu Aleksandra Stojkovića, koji je sa ovog mesta razrešen na zahtev JS, a usled sukoba sa predsednikom vranjskog odbora te stranke Dejanom Manićem.

Dragana Nakić je pritvorena na dan izbora, 24. aprila, nakon što je vranjski SNS javnosti prezentovao audio snimak pokušaja kupovine glasova na biračkom mestu.

Na snimku, koji možete preslušati na kraju ovog teksta, čuje se kako ženska osoba građanima nudi novac da bi glasali za određenu partiju.


Istog dana, u prepodnevnim časovima, na biračkom mestu u O. Š. “Dositej Obradović”, članovi biračke komisije su primetili da jedan birač pokušava da u kutije ubaci ranije popunjene glasačke listiće.

Istovremeno je prazne listiće, koje je dobio od komisije, stavio u džep u nameri da ih iznese van biračkog mesta.


Predsednik GrO JS u Vranju Dejan Manić kaže za OK Radio da se o mestu pomoćnika gradonačelnika još uvek nije govorilo.

- Gradski odbor JS će održati sastanak posle Uskrsa i tada će se znati ko je naš kandidat za mesto pomoćnika gradonačelnika - kaže Manić.

Prvi čovek SNS-a u Vranju i narodni poslanik Slaviša Bulatović kaže da prvi put čuje za takvo kadrovsko rešenje.

- Mi ćemo sesti sa našim koalicionim partnerima iz JS i razgovaraćemo.

To što se sada njima smanjuje koalicini potencijal, o tome ćemo već posle Uskršnjih praznika razgovarati i sigurno ćemo se o svim kadrovskim rešenjima vrlo ozbiljno baviti i tu nemamo prava na nikakvu grešku
– kaže Bulatović.

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: