DRAMATIČNO: Voda davi selo, zmije kolo vode (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 07.02.2015 - 19:24

Meštani sela u okolini Vranja vode pravu borbu sa vodenom stihijom koja već dva dana poplavljuje kuće, polja i sve što se nalazi u blizini Južne Morave.

put kod sela Ćukovac - foto: Ivica Stosic put kod sela Ćukovac - foto: Ivica Stosic

Međutim, nije samo voda problem, već i smeće koje isplivava i pravi zakrečenje korita i zmije kojih sada ima na sve strane.

Meštanin sela Ćukovac Ivica Stošić objavio je na svom profilu društvene mreže da situacija i nije toliko alarmantna, ali da problema itekako dosta ima.

- Situacija nije toliko strašna, naselje je dosta daleko od vode. Ni jedna kuća nije ugrožena, samo crkva i poljske kolibe.

Jedino je put potopljen na par mesta, ali ćemo preživeti – napisao je Stošić.

On je svoje tvrdnje potkrepio fotografijama na kojima se vidi da situacija u selima ispod autoputa ni malo nije naivna.

Podsetimo i da je na predlog gradonačelnika i komandanta gradskog Štaba za vanredne situacije Zorana Antića, putni pravac koji vodi preko mosta na Južnoj Moravi kod sela Ćukovac zatvoren za saobraćaj.

- On će biti u prekidu do stvaranja uslova za nesmetan prelazak vozila preko mosta, koji je ugrožen zbog visokog vodostaja Morave – saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije. Za 20.30 h zakazana je nova vanredna sednica Štaba.    

Autor: Aleksandar Aca Stojković

Foto: Ivica Stošić
 

                                                                     

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: