DS bojkotuje izbore za MESNE ZAJEDNICE

Lokalne vesti - Sreda 31.05.2017 - 11:56

Demokratska stranka će bojkotovati izbore za članove saveta mesnih zajednica u Vranju, saopštio je Gradski odbor ove partije.

Demokrate ne žele da učestvuju u Demokrate ne žele da učestvuju u "farsi" FOTO: D. Ristić/OK Radio

U vranjskom DS-u smatraju da ovi izbori nemaju smisla zbog činjenice da ove godine u Vranju nema komunalnog programa.

- Smatramo da nema efekta kandidovati članove koji neće imati nikakvog uticaja na rešavanje komunalnih problema jer se komunalni program ne sprovodi u Vranju već godinu dana.

To su priznali i odbornici vladajuće stranke na sednici Skupštine grada
– navode vranjske demokrate.

Oni naglašavaju i da je novi način izbora članova mesnih zajednica zapravo farsa.

- Stranke nemaju prava da kandiduju svoje predstavnike već osnivaju grupe građana (što plaćaju), koje kanididuju pojedince iz redova članova stranaka (i takođe plaćaju prikupljanje potpisa).

Izbori se tako svode na uzimanje para od sugrađana, bez bilo kakve mogućnosti da doprinesu razvoju, napretku i poboljšanju života u svojoj mesnoj zajednici.

Ni o čemu ne odlučuju, sve se diktira iz jednog centra. A nikada gore stanje ulica u gradu nije bilo, čak građani sami popunjavaju udarne rupe, ogorčeni i beznadežni
– kažu demokrate i dodaju da u tome ne žele da učestvuju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: