DS: Da menjamo nesposobnu vlast

Lokalne vesti - Subota 08.03.2014 - 14:28

Predizbornom skupu Demokratske stranke u Vranju, povodom dana žena, prisustvovao je i Dragan Šutanovac, kandidat te stranke za narodnog poslanika.

Šutanovac u Vranju Šutanovac u Vranju

Skup je održan ispred glavne Pošte u samom centru grada, gde je Šutanovac razgovarao sa građanima.

- Ovo je jedna misionarska kampanja u kojoj pokušavamo da uđemo u što veći broj gradova i opština – rekao je on za OK radio.

Kako se kampanja privodi kraju, ovaj kandidat za narodnog poslanika istakao je primere dobrog vođenja politike za Vranje.

- Mislim da je ova Vlada, uz svu medijsku podršku, pokazala da ne ume da upravlja Srbijom, to se najbolje vidi na jugu Srbije i ovde u Vranju.

Nažalost posle niza godina kada je „Jumko“ počeo ponovo da radi i da stvara poslove, radnici su počeli ponovo da štrajkuju. Ista stvar je i sa „Simpom“ koji je izgleda konačno uništen uz ovu vlast - rekao je Šutanovac.

On je naglasio da je važno što je konačno krenula izgradnja fabrike cipela u Vranju, ii to baš zahvaljujući DS-u.

- Mi smo to pokrenuli dolazak „Geox“-a 2009. godine i pokazali da umemo da pokrenemo Srbiju, ne uz pomoć šeika, i nadam se da će u sledećoj kampanji možda neko doći i brodom kod vas u Vranje, jer obećan je i kanal do Soluna – rekao je Šutanovac aludirajući na obećanja naprednjaka.

On je istakao i da misli da Demokratska stranka ima šanse za pobedu u Vranju ali da nažalost postoji velika medijska cenzura koja nije zabeležena ni devedesetih.

Predsednik Gradskog odbora, Goran Stefanović kazao je da se DS  trudi da se predstavi konkretnim stvarima koje su urađena i da je upravo iz tog razloga skupu prisustvovao bivši ministar odbrane.

- Apsolutno verujemo da će građani Vranja i okruga generalno znati kome da daju glas, jer je to najozbiljnija ekipa ljudi koji znaju da sprovedu program.

Oni koji su lepili plakate Ratka Mladića uzeli su naš program ali za njegovo sprovodjenje oni nažalost nemaju kapaciteta – rekao je Stefanović.

Milan Zdravković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: