DS: Mi imamo budućnost (FOTO)

Lokalne vesti - Nedelja 07.05.2017 - 09:09

Gradski odbor DS u Vranju proslavio je u subotu stranačku slavu, Đurđevdan, presecanjem kolača u crkvi i koktelom u prostorijama stranke.

Detalji sa slave u DS-u FOTO FB Detalji sa slave u DS-u FOTO FB

Predsednik Gradskog odbora DS-a Slobodan Stamenković je, pozdravljajući zvanice, rekao da su slave trenutak da se zaborave razlike, podele i strasti koje su ponekad malo više naglašene.

- Duboko verujem da svi mi, i pored različitosti u podelama, treba da stvaramo bolji ambijent u našem gradu i otvaramo perspektive za buduće generacije.

Ako to ne uradimo, desiće nam se da za 10 do 15 godina postanemo grad starih, grad koji je negativnom selekcijom ostao bez kadrova
- istakao je Stamneković.

On je rekao i da je Demokratska stranka izdržala sve i pored satanizacije, čiji recidivi još uvek traju i posebno se zahvalio članovima svoje stranke koji su izdržali sve i dokazali da demokratija u Vranju ima perspektivu.

- Rezultati na zadnjim predsedničkim izborima to dobro pokazuju, tako da je opcija stranke na čelu sa Sašom Jankovićem, duplirala glasove u odnosu na parlamentarne lokalne izbore prošle godine.

Želim da pošaljem poruku građanima da smo otvoreni za sve dobronamerne ljude, za sve one koji imaju ideje i koji žele da se bore za budućnost našeg grada i za poboljšanje sadašnjosti.
 
Duboko sam uveren da ima budućnosti za Demokratsku stranku
– zaključio je Stamenković.

Koktelu u prostorijama DS-a prisustvovli su članovi i simpatizeri partije, kao i kolege iz drugih stranaka u gradu, osim JS i SRS.
 

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: