DS: Pokazali smo da smo NESALOMIVI

Lokalne vesti - Četvrtak 06.04.2017 - 14:31

Rukovodstvo DS-a u Vranju izrazilo je zadovoljstvo rezultatima predsedničkih izbora na lokalu, na kojima je Saša Janković osvojio drugo mesto sa 4.261 glasom.

Rukovodstvo DS-a zadovoljno radom na izborima FOTO D. Ristić/OK Radio Rukovodstvo DS-a zadovoljno radom na izborima FOTO D. Ristić/OK Radio

Perica Janković, potpredsednik vranjskih demokrata i šef kampanje na lokalu je izrazio zahvalnost svim Vranjancima koji su, kako je rekao, pored svoh pritisaka, pretnji i ucena i u potpuno neregularnim uslovima, izašli na izbore i masovno podržali Jankovića.

- Broj glasova koje je dobio Saša Janković veći je u proseku dva puta u odnosu na rezultat DS-a na lokalnim izborima 2016. godine, a u odnosu na rezultat na parlamentarnim izborima, taj broj je veći oko tri puta.

DS je kandidatu kojeg je podržala u kampanji na raspolaganje stavila sve svoje potencijale i infrastrukturu i što je najvažnije, svoje ljude za čuvanje kutija.

Pokazali smo da smo nesalomivi i čak iako Janković formira svoj pokret, za šta ima najava, on će biti u bliskoj vezi sa našom strankom, kao stožerom demokratije u Srbiji
– rekao je Perica Janković, inače i član Izvršnog odbora DS-a.

On je uputio i poziv svim simpatizerima i institucijama prodemokratske opcije za buduću saradnju i rad.

- Tu mislim na grupe okupljene oko Vuka Jeremića, Saše Radulovića i Belog Preletačevića, jer mi svi zajedno ovde imamo oko 10.000 glasova građana.

Očekujemo da će vrlo brzo biti raspisani novi parlamentarni izbori i DS će, kao i uvek, biti stožer demokratskih kretanja u Vranju
– kazao je Janković.

Predsednik vranjskih demokrata Slobodan Stamenković je dodao da DS podržava proteste mladih širom Srbije i pozvao i njih na saradnju.

- Vreme je za ukrupnjavanje demokratskog bloka i sa ovim protestima se već oseća drugačija klima.

Ubeđen sam da će naši rezultati na narednim izborima biti još bolji, a nama je samo da ostanemo dosledni i maksimalno otvoreni prema ovom buđenju mladosti kojoj je dosta floskula i praznih obećanja
– rekao je Stamenković i istakao da je broj protivnika sadašnje vlasti daleko veći nego što to rezultati minulih izbora pokazuju.

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: