DS: Pročišćenje redova stranke

Lokalne vesti - Četvrtak 10.04.2014 - 11:26

Odluku šefa odborničke grupe DS u Vranju Miroslava Nešića da napusti tu stranku i ode u SNS, demokrate vide kao čišćenje svojih redova od „lažnih demokrata“.

Lideri DS-a u Vranju Lideri DS-a u Vranju

Predsednik GrO DS Slobodan Stamenković za OK Radio kaže da odlaskom šefa odborničke grupe stranka ni najmanje nije oslabljena, naprotiv, na kraju će, kako je kazao, građani videti ko su prave demokrate i ko zaslužuje poverenje na predstojećim izborima.

– Odlazak Nešića neće, niti može da poremeti ništa značajno u stranci.

Na kraju, to je pravo svakog čoveka da u skladu sa svojim integritetom odlučuje o svojim postupcima.

Miroslava skoro mesec dana unazad nisam video, a kada sam pročitao na portalu OK Radija njegovu izjavu kako u SNS-u vidi perspektivu jer su im isti stavovi, zapitao sam se da li je imao iste ciljeve i 2007. godine – kaže Stamenković.

On mnoge odlaske članova Demokratske stranke vidi kao vrlo pozitivnu stvar, iako, kako kaže, to možda zvuči paradoksalno.

– Sve to je u nekom smislu i jedna vrlo pozitivna stvar. Kada svi koji planiraju da napuste stranku odu, videće se ko su prave demokrate i ko su ljudi koji su u DS-u iz iskrenih ideoloških razloga.

Lako je biti u partiji kad je ona na vlasti, ali svaka čast ljudima koji u njoj ostanu i kada je teško.

Možda će i u narednom periodu biti napuštanja DS-a, ali to će značiti čišćenje stranke od onih koji nam nisu ni potrebni – objasnio je Stamenković.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: