DS: Radimo da se vidi

Lokalne vesti - Sreda 06.04.2016 - 13:48

Demokratska stranka u Vranju, u poslednje dve godine učešća u vlasti, uradila je dosta ozbiljnih stvari, ocenile su demokrate predstavljajući ono što nude biračima na lokalnim izborima.

Prva ekipa DS-a Vranje FOTO: S. Tasić Prva ekipa DS-a Vranje FOTO: S. Tasić

Slobodan Stamenković, predsednik GrO DS-a, smatra da je sve vidljivo i jasno merljivo, tako da građani mogu i sami da se uvere u to.

- Mi smo politička opcija koja priča o stvarima koje donose neku dobrobit građanima.

Želimo da budemo onakvi kakvi smo i bili u protekle dve godine.

Mi smo se uvek zalagali da nešto bude urađeno na duži period, jer nismo pristalice predizbornog šminkanja i stvari za jednokratnu upotrebu
- kaže Stamenković.

Govoreći o pojedinim aktivnostima direkor Direkcije za razvoj Dragan Stojković, kazao je da očekuje da radovi na šetalištu u Vranju budu završeni pre roka.

- U narednih nedelju dana trebalo bi da glavni deo šetališta bude završen.

Ostaće samo deo između zgrade OTP Banke i Robne kuće. Tu će nam trebati još jedno nedelju dana, jer je reč o radovima koji se ručno rade, i dosta su zahtevni i složeni.

Nakon toga, samo šetalište biće ponos Vranja, i biće završeno u ugovorenom roku
- najavio je Stojković.

Govoreći o svom programu DS je poseban akcenat stavila na razvoj poljoprivrede i stvaranje  jednakih uslova života  za život u gradu i prigradskim selima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: