DSS i zvanično pod vranjskom palmom

Lokalne vesti - Utorak 11.11.2014 - 12:20

Doskorašnji čelnici DSS-a u Vranju i zvanično su potpisali pristupnicu o prelasku u Jedinstvenu Srbiju.

Dobroo raspoloženje vladalo je u Jedinstvenoj Srbiji Dobroo raspoloženje vladalo je u Jedinstvenoj Srbiji

Vranjski odbor DSS-a jedan je od 17 odbora u Srbiji, koji je nakon izlaska Vojislava Koštunice iz ove stranke, odlučio da se priključi odborima JS.

Predsednik GrO JS Dejan Manić rekao je da ova stranka, pored toga što ima najbolji socijalni program u Republici, taj program sprovodi i  u praksi.

- Naš lider Dragan Marković Palma najbolji je primer kakvu politiku treba sprovoditi na lokalnom nivou.

Mi smo vođeni time, sa četiri odbornika u vranjuskom parlamentu uspeli da se izborimo da porodilje dobijaju pomoć od po 12.000 dinara, da se prvacima obezbedi jednokratna pomoć od 5.000 dinara, kao i da se đacima, penzionerima, trudnicama i porodiljama obezbede niže cene prevoza.

Ljudi iz DSS-a su prepoznali našu stranku kao domaćinsku i kao onu koja se bori za bolji život građana, pa su nam se iz tih razloga i priključili – kaže Manić.

Govoreći o razlozima istupanja iz DSS-a doskorašnji predsednik gradskog odbora stranke u Vranju Aleksandar Stojković kaže da je pečat na ovakav poteze u 17 odbora u Srbiji stavio sam Koštunica, svojim izlaskom iz partije.

- Sada je to neki drugi DSS. To su neki drugi ljudi, i mi nismo želeli da budemo deo takve politike.

Sa nama je u JS prešao i odbornik Zvonimir Cvetković, kao i 80 odsto GrO DSS, opštinski odbor i omladina stranke.  

U JS smo prepoznali sve one principe politike za koju se zalažemo, i na osnovu kojih ćemo raditi na postizanju boljeg života svih građana – poručio je Stojković.

Iz JS su najavili da očekuju i dalja pojačanja, dakle masovno učlanjenje iz drugih stranaka.

Slađana Tasić
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: