DSS: Tražićemo vanredne izbore u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 18.03.2014 - 18:54

Gradski odbor DSS-a ocenio je da su parlamentarni izbori značajno promenila i da vladajuća većina predvođena SPS-om više nema legitimitet.

Odbor DSS u Vranju Odbor DSS u Vranju

- Iako su kupovaali odbornike, oni nemaju legitimitet da upravljaju gradom. Zato ćemo u narednim danima tražiti vanredne lokalne izbore - piše u saopštenju DSS-a koje je potpisao predsednik gradskog odbora Aleksandar Stojković.

Uz čestitke SNS-u na pobedi, u DSS-u kažu da su donekle zadovoljni sopstvenim rezultatima, bez obzira što stranka nije prešla cenzus.

- Mi smo odbor koji postoji četiri meseca, a potiv sebe smo imali stranke koje su u vlasti i imaju gradske većnike i javna preduzeća pod svojom kontrolom.

Neke od njjih imaju sličan rezultat kao i mi, koji smo opozicija. Nadamo se zato našem napredovanju za mnogo bolji rezultat na vanrednim lokalnim izborima, s obzirom da se na lokalnim izborima sučeljavaju lokalni politički programi - kaže se u saopštenju DSS-a.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: