Dugovi gase semafore

Lokalne vesti - Petak 03.02.2017 - 08:18

Semafori na raskrsnici kod O.Š. „Radoje Domanović“ u Vranju su nedeljama u kvaru, a ovlašćeni serviser, beogradska firma „Beoelektro“ kao razlog zašto se ne popravljaju navodi neizmireno dugovanje, kažu iz „Vodovoda“.

Semafori u mraku, vozači u opasnosti FOTO D. Ristić/OK Radio Semafori u mraku, vozači u opasnosti FOTO D. Ristić/OK Radio

Semafori na ovoj visokofrekventnoj raskrsnici, kojom se kreće veliki broj osnovaca, u kvaru su još od pre Nove godine, ali problem nikako da bude rešen.

Održavanje puteva i ulica na teritoriji grada je, nakon likvidacije Direkcije za izgradnju, preuzeo vranjski „Vodovod“, u kojem je formiran sektor za upravljanje putevima, na čijem se čelu nalazi Dejan Stanojević Denzi, doskorašnji direktor u Direkciji.

Stanojević kaže da su serviseri iz Beograda dva puta dolazili zbog popravka ovih semafora, ali posao nije završen.

- Ovih dana smi ih zvali i treći put da problem reše, ali oni se vade na to što nisu na vreme isplaćeni u prethodnom periodu.

Ipak će morati da još jednom dođu ovih dana i poprave konačno te uređaje, jer su po ugovoru dužni da to urade
– navodi Stanojević.

On navodi da problem zapravo leži u nelogičnom ugovoru kojim je posao održavanja semafora dat firmi iz Beograda, a ne nekoj iz bliže okoline.

Bivši direktor Direkcije, Dragan Stojković je povodom ovog pitanja svojevremeno za OK Radio rekao da u bližoj okolini Vranja nema specijalizovane firme koja se bavi ovom vrstom poslova.

Ugovor sa firmom „Beoelektro“ ističe aprila ove godine, pa će u međuvremenu biti raspisan novi konkurs na kojem će se birati nova firma za servisiranje, navodi Stanojević.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: