Đura na sudu: Sve sam stekao radom i štednjom

Lokalne vesti - Utorak 25.03.2014 - 13:51

Suđenje grupi Darka Šarića, optuženoj za šverc 5,7 tona kokaina, nastavljeno je izvođenjem dokaza, a obeleženo je izlaganjem jednog od optuženih, Bobana Stoiljkovića Đure iz Vranja.

Zgrada specijalnog suda u Beogradu Zgrada specijalnog suda u Beogradu

Optuženi Boban Stojiljković je pred Specijalnim sudom u Beogradu opširno govorio o imovini koja mu je oduzeta i tvrdio da je legalno, domaćinskom štednjom i ulaganjem sagradio kuću i dve benzinske pumpe u Vranju, i kupio automobile "bentli", "audi A8", "audi A6" i džip "tojota lend kruzer".

- Imam 40 godina i radio sam non-stop, donosio sam pare kući iz inostranstva i štedeo. Ako neko misli da je trebalo da sklapam šporete, onda je potpuno promašio - rekao je Stojiljković.

Pred sudom su se o krivici izjašnjavali i ostali čija su imena na optužnici, ali je Stojiljković najviše govorio.

Stojiljković, koji se tereti za učešće u krijumčarenju 990 kilograma kokaina, rekao je da mu je drago da se prvooptuženi Šarić predao, jer konačno može da vidi čoveka koji je bio prijavljen u njegovom stanu u Bratislavi.

Sudija Siniša Petrović odredio je pauzu posle Stojiljkovićevog izlaganja.

OK RADIO, BETA

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: