ĐURA traži PONOVNO suđenje

Lokalne vesti - Sreda 25.05.2016 - 08:31

Boban Stojiljković zvani Đura iz Vranja, koji je osuđen kao pripadnik Šarićeve grupe, za švercovanje kokaina iz Latinske Amerike, uložio je u utorak žalbu, kojom je zatražio ukidanje presude, kojom mu je određena zatvorska kazna od 11 godina.

Specijalni sud u Beogradu Specijalni sud u Beogradu

On je žalbom pred Specijalnim sudom zatražio ponovno suđenje jer, kako je naveo, optužbe o tome da je 2009. godine u Latinskoj Americi kupovao kokain i da je 2011. godine posedovao municiju i oružje, nisu potkrepljene nijednim materijalnim dokazom i protivrečne su.

- Napominjem da su Tužilaštvo i policija presluškivali (telefonske razgovore p.a.) i to dokazuje da sam bio u Brazilu, a ne u Argentini i Urugvaju gde je trgovano drogom - navodi se u žalbi, koju je pročitao advokat Dejan Lazarević.

Zanimljivo je i da je Stojiljkoviće sam napisao i pročitao žalbu pred Specijalnim sudom.

Šarićeva grupa osuđena je prvostepeno za krivično delo udruživanje radi krivičnog dela trgovine drogom.

Optužnica ih tereti da su iz Latinske Amerike prošvercovali 5,7 tona kokaina.

Stoiljković je uhapšen aprila 2011. godine, a na slobodi se nalazi od juna 2014. godine, kada je položio kauciju od 300.000 evra.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: