Đuri 11 godina, Mišićeva oslobođena

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.07.2015 - 12:31

Boban Stoiljković zvani Đura iz Vranja osuđen je u ponedeljak pred Specijalnim sudom u Beogradu, kao jedan od optuženih na suđenju Darku Šariću za šverc kokaina, na 11 godina zatvora.

Zgrada Specijjalnog suda, FOTO BETA Zgrada Specijjalnog suda, FOTO BETA

Stojiljković je uhapšen u aprilu 2011. godine, kao pripadnik grrupe Darka Šarić, uz Aleksandru Mišić iz Vranja, koja je takođe bila optužena u ovom procesu, ali je nju sud ovom presudom oslobodio optužbi.

Stoiljković je pušten na slobodu u junu 2014. godine, posle polaganja kaucije od 300.000 evra.  

On je osuđen zbog toga što je polovinom oktobra 2009. godine šverovao oko tone kokaina, koji je bio deo ukupne količine od 2.174 kilograma, zaplenjen na jahti "Maui" u Urugvaju.

Kako je policija navela prilikom hapšenja, Boban Stoiljković i Marko Dabović su preko Atine i Rima otputovali u septembru 2009. u Brazil i da je Marko tom prilikom koristio britansku putnu ispravu na ime Peter Arnold na kojoj je bila njegova fotografija, dok je Boban koristio putnu ispravu Slovačke Republike na svoje ime jer je i njihov državljanin.

O odluci suda čitajte u posebnoj vesti.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: